Vyberte si půjčku chytře
a ušetřete až desítky tisíc korun ročně

Úvěry a půjčky - FairPujcky.cz

Nabídky půjček od soukromých investorů i firemní půjčky. Inzerce obsahuje několik tisíc inzerátů půjček a úvěrů, přičemž zažádat o půjčku můžete snadno prostřednictvím formuláře, který se nachází u každého inzerátu.

TIP: Jak získat dobrou půjčku?
  • 1. Prohlédněte si více nabídek půjček
  • 2. Kontaktuje a oslovte více inzerentů
  • 3. Obdržíte různé nabídky na půjčky
  • 4. Vyberete si nejvhodnější půjčku
Rychlá navigace
  • Inzerce půjček
  • Magazín o půjčkách
  • Kontakt a podmínky


Finanční horoskopy

Horoskop pro den 8.07.2020


Občas můžete být na své okolí drsnější, než si zaslouží. Když si připomenete, že i vy děláte chyby, za které se potom stydíte, budete rázem chápavější.

Finační index: 58

Snažíte se, aby kolem vás panovala pohoda a klid. S člověkem, který bude vaše snahy torpédovat a klid narušovat, si to vyřídíte energicky a rychle.

Finační index: 56

Důležité není ani tak to, co říkáte, jako to, jak to podáváte. Zejména večer budou všichni přecitlivělí a pro vaše vtípky nebudou mít pochopení.

Finační index: 83

Kvadratura mezi Merkurem a Marsem je pro vás velice náročná. Zejména večer vás budou pod jejím vlivem provokovat lidé, které do háje poslat nesmíte.

Finační index: 54

To, že se lidé kolem hádají, ještě neznamená, že se musíte chovat stejně. Bude lepší, když se stáhnete do pozadí a spokojíte se s rolí pozorovatele.

Finační index: 53

Když vás někdo pozve na oběd, berte to opravdu jenom jako zdvořilost. Kdyby náhodou chtěl začít mluvit o pracovních klepech, odveďte raději řeč jinam.

Finační index: 75

Lidí, od kterých se můžete leccos naučit, se ve vašem okolí pohybuje opravdu hodně. Když si budete pamatovat, co vám říkají, bude to velice rozumné.

Finační index: 53

Pokud s vámi chce někdo mluvit, musíte se pořídit vašemu časovému rozvrhu. Klidně řekněte, že máte čas jen na to, co je podle vašeho názoru podstatné.

Finační index: 73

Některé záležitosti musíte brát jako fakt. Brzdit však musíte Berany a Raky, kteří z nich mají sklon vyvozovat naprosto neopodstatněné závěry.

Finační index: 69

Večer si dejte pozor na zbytečné hádky s bolestivým dopadem. Při kvadratuře Merkura s Marsem máte pocit, že máte patent na pravdu, i když to tak není.

Finační index: 85

Komentáře nepřejících lidí vám zbytečně berou sebevědomí. Hrot jim ulomíte tím, že se budete rozhodovat sami a o radu nikoho žádat nebudete.

Finační index: 88

Když se vám něco nepodaří, berte to jako cosi, co se v životě stává. Kdybyste si řekli, že je to šance na nový začátek, bude to ještě lepší.

Finační index: 76

© 2019 fairpujcky.cz | Kontakt a podmínky